СТО ТехАрт Миколаїв


ЗАПРОШУЄМО ВАС НА ОБСЛУГОВУВАННЯ В СУЧАСНИЙ АВТОСЕРВІС, РОЗМІЩЕНИЙ У ЦЕНТРІ МИКОЛАЄВА

Наш досвід в авто бізнесі становить понад 20 років. Накопичений досвід, знання, програмний та кадровий потенціал нашого автосервісу, а також величезна база постачальників комплектуючих, вузлів, агрегатів, і плюс до всього великий перелік суміжників з виконання високотехнологічних та вузькоспеціалізованих робіт, дозволяє на сьогодні займати лідируючу позицію у сфері обслуговування автомобілів не тільки в Миколаївській області, а також у південному регіоні України. Наш автосервіс оснащений найновішим, і лише найкращим у своєму напрямку діагностичним та ремонтним обладнанням, та інструментом, що у тандемі з досвідченими та професійними майстрами дає швидкий та високоякісний результат у діагностиці, обслуговуванні та ремонті, як серійних, так і найсучасніших та найдорожчих автомобілів.

Корпоративним та постійним клієнтам ми пропонуємо спеціальні умови співпраці зручну форму розрахунку, систему знижок та гарантуємо високу якість послуг поряд із найбільш конкурентними цінами.

ЕКСТРЕННА ДОПОМОГА

КОНСУЛЬТАЦІЯ У БУДЬ-ЯКИЙ ЧАС ДОБИ: ДОПОМОЖЕМО НАШОМУ КЛІЄНТУ!

ДОПОМОЖЕМО ВАМ ТЕХНІЧНОЮ ПОРАДОЮ, КОНСУЛЬТАЦІЄЮ, ВИКЛИКОМ ЕВАКУАТОРА, А У СКЛАДНІЙ СИТУАЦІЇ ОРГАНІЗУЄМО ВИЇЗД І ДОПОМОГУ НА МІСЦІ!

СУЧАСНА АВТО ДІАГНОСТИКА

TOYOTA, LEXUS, BMW, MERCEDES, А ТАКОЖ ІНШИХ АВТО З ЯПОНІЇ, НІМЕЧЧИНИ, КОРЕЇ, ІТАЛІЇ І США!

НАВЧАНІ І ДОСВІДНІ ДІАГНОСТИ + ПОТУЖНИЙ КОМПЛЕКТ КОМП'ЮТЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ

АВТО ПОСЛУГИ

ПОВНИЙ НАБІР ДІАГНОСТИЧНИХ, РЕМОНТНИХ, СЕРВІСНИХ, НЕ СТАНДАРТНИХ І ДОДАТКОВИХ ПОСЛУГ!

НАЙШИРШИЙ СПЕКТР ПОСЛУГ! ВАМ СКЛАДНО БУДЕ ЗНАЙТИ РОБОТУ, ЯКИЙ НЕМАЄ У НАШІЙ ПРОПОЗИЦІЇ!